Aktuális Híreink

Kapcsolat, érdeklődés Ingatlankezelés

Jelzálog
MEGOLDÁSOK
 

 

Személyre szabott pénzügyi megoldások

A Bradley Edwards & Assocites proaktív és kreatív megoldásokat nyújt a magyarországi bankoktól felvett hitelekkel kapcsolatos problémákra, ezzel időt és pénzt takarítva meg az ügyfeleknek.

Sok külföldi befektető hitelre vásárolt ingatlant Magyarországon, viszont csalódtak  a helyi finanszírozó bankokban. Nem elég, hogy a piac sem kedvez nekik, sok gondjuk van a banki kivonatokkal, valamint kommunikációs és jogi problémáik is akadnak. A Bradley proaktív és kreatív megoldásokat nyújt a magyarországi bankoktól felvett hitelekkel kapcsolatos problémákra, ezzel időt és pénzt takarítva meg az ügyfeleknek.

Ha hasonló cipőben jár, a Bradley magasan képzett, a magyar bankszektor minden csínját-bínját ismerő, főként a külföldi befektetőket érintő kérdésekben jártas munkatársaival segíti valamennyi ügyfelét.

A Bradley tanácsot ad ingatlankezelési szolgáltatásainak vevői részére  a szükségtelen zálogjog-alapítás, a bankköltségek, és legvégső esetben az ingatlanárverezés elkerülése érdekében. Adja át a terepet a Bradley számára, hogy proaktív kommunikációt tegyen lehetővé Ön és a szóban forgó hitelező bank között.

A Bradley tudja a megoldást a magyarországi hitelproblémáira

A Bradley a legnagyobb körültekintéssel képviseli ügyfeleit a magyar ingatlanpiac valamennyi szegmensében, és nem ritkán a helyi hitelező bankoknál is eljár az érdekükben. Habár a hitelintézetek nagy többsége külföldi tulajdonban áll és külföldiek működtetik, egy angol, vagy más idegen nyelvű  bankkivonat megszerzése is nagy kihívást jelenthet. A Bradley  gondoskodik ügyfelei igényeinek kielégítéséről, mivel ezek az intézményeknek elég sok hiányosságuk van, többek között az idegen nyelvű kiszolgálás, a bankkivonatok lefordítása terén, és ügyfeleik pénzügyi igényeinek következetes szem előtt tartását illetően sem feltétlenül állnak a helyzet magaslatán. Annak ellenére, hogy a Bradley egy helyi illetőségű ingatlankezelő cég, nemzetközi szintű kiszolgálást nyújt, különösen az ügyfelei számára a lehető legjobb pénzügyi

szolgáltatás biztosításának érdekében. Egy másik példa a Bradley extra szolgáltatásaira hogy a bank által jóváhagyott meghatalmazás birtokában munkatársaink személyesen intézkednek  ügyfeleink magyar hitelező bankjainál, és tájékoztatást kérnek a hitelekkel vagy egyéb magyar banki ügyekkel kapcsolatosan. Választási lehetőségeinek mérlegelése szempontjából rendkívül fontos, hogy tisztában legyen az aktuális helyzettel, a határidőkkel, valamint azzal, hogy a bank melyik részlege érintett az ügyben, és azt is fontos tudnia, hogy vészhelyzet esetén kihez fordulhat.

A megfelelő tényfeltárás után megbeszéljük önnel, milyen lehetőségei vannak. Ha szükséges, ajánlunk önnek megfelelő tapasztalattal rendelkező ügyvédet, vagy személyesen eljárunk a bank felé, hogy közvetítsük az ön feltételeit/ajánlatát.

Amennyiben lehetőség van az ingatlan értékesítésére, felkutatjuk önnek a megfelelő vevőt, kialkudjuk a legjobb árat, és ezt a bank felé is kommunikáljuk.

Ha minden érintett fél beleegyezett, beszerzünk minden szükséges dokumentumot, rendezzük a kifizetéseket, megszervezzük az átadás-átvételt, és foglalkozunk a bérlőkkel.


A Bradley régóta szoros üzleti kapcsolatot ápol számos magyar hitelintézettel, és tapasztalatunk szerint, habár sok eset nagyon hasonlónak tűnhet, mégis minden eset egyedi, és személyre szabott megoldásokat kívánhat. Továbbá, nemzetközi szinten működő ingatlankezelő cégként tisztában vagyunk  ügyfeleink igényeivel, valamint azzal a szabályrendszerrel is, amelyhez a magyar bankok kötelesek alkalmazkodni. Továbbá, mindezt el tudjuk magyarázni az ügyfeleinknek, ezzel biztosítva, hogy tisztában legyenek a helyi működési környezettel és minden fél számára a legkedvezőbb megoldást találjuk meg.

 

KEZDŐOLDAL | CÉGÜNKRŐL | INGATLANKEZELÉS | INGATLAN ELADÁS | INGATLAN BÉRLÉS | KAPCSOLAT

Minden jog fenntartva! Copyright © 2014 - 2015 Bradley & Edwards Associates Ltd.
Created  by: ZONE IT SOLUTIONS