Aktuális Híreink

Kapcsolat, érdeklődés Ingatlankezelés

Bútorozási
SZOLGÁLTATÁSOK
 

 

Mivel erre van igény a bérlők részéről, ezért ezeket a lakásokat bérlik ki legkönnyebben.

   A budapesti lakások túlnyomó többségét ha nem is teljesen, de bizonyos mértékig bútorozottan adjuk ki. Mivel erre van igény a bérlők részéről, ezért ezeket a lakásokat bérlik ki legkönnyebben. A Bradley széleskörű helyi piacismerete biztosítja, hogy a legjobb bútorcsomagot nyújtsuk az Ön számára, ugyanakkor megkíméljük attól, hogy túlságosan sokat költsön bútorokra, szükségtelenül felőrölve bérbeadásból származó jövedelmét.

   A Bradley tisztában van ügyfelei szükségleteivel, amivel lehetővé teszi, hogy Ön kiválassza a szükséges paramétereket és minőséget, és segítségére van abban, hogy eldöntse, hogy a rendelkezésre álló üres tért dolgozószobaként vagy plusz hálószobaként hasznosítsa-e, hogy kihúzható fotelágyat vagy sztenderd fotelt válasszon-e, valamint, hogy a bérlőjének szüksége van-e például mosogatógépre, vagy egy nagyobb televízióra.

   Több éves tapasztalattal rendelkezünk a lakások berendezésében, és több ezer bérleti szerződést írtunk alá. Sokszor a tulajdonosoknál is jobban tudjuk, mire van szükség egy bérbe adott lakásban, de a lakberendezőknél biztosan.
Ajánlott csomagjaink:
alap, klasszikus, delux csomag


Megoldásainkat gyorsan tudjuk minden igényhez igazítani. Könnyen kalkulálható, könnyen beilleszhető berendezés, amely segít gyorsan piacképessé tenni egy lakást.

Tovább

Tippek és javaslatok

Mire kell figyelni, ha egy budapesti bérlakást akarunk berendezni… mik a legfontosabb szempontok? Melyik megoldás kínálja a legjobb megtérülést?

Tovább

 

KEZDŐOLDAL | CÉGÜNKRŐL | INGATLANKEZELÉS | INGATLAN ELADÁS | INGATLAN BÉRLÉS | KAPCSOLAT

Minden jog fenntartva! Copyright © 2014 - 2015 Bradley & Edwards Associates Ltd.
Created  by: ZONE IT SOLUTIONS