Aktuális Híreink

Kapcsolat, érdeklődés Ingatlankezelés

 

Rólunk
REFERENCIÁK

   
 

Szeretném megköszönni a Bradley Edwards egész csapatának munkáját, amellyel budapesti ingatlanomat kezelték, az ingatlan bérbeadásában, majd nemrég sikeres eladásában is részt vettek. A cég dolgozói minden esetben a legmagasabb szakmai színvonalon jártak el.
--- azonnal válaszoltak az e-mailjeimre
--- világosan elmagyaráztak minden részletet a bérleti és adásvételi szerződésekkel kapcsolatban
--- szükség esetén felhívtak telefonon, hogy válaszoljanak a kérdéseimre, és naprakész információkkal lássanak el
--- tájékoztattak az ingatlan minden megtekintéséről, és azok eredményeiről
--- csapatként dolgozva magas színvonalú szolgáltatást nyújtottak.

Sokat segített a magyar ingatlanpiacról adott széles körű tájékoztatás is, amelynek eredményeként a legjöbb döntéseket tudtam meghozni ingatlanom piacképessé tétele érdekében. Ez azért volt különösen fontos, mert egy másik piac működésének megértése nehézséget okoz annak, aki nem helyben lakik és él. A Bradley Edwards csapatának marketing tapasztalata azonban bizonyítottan gyors és előnyös adásvételt eredményezett.  

További sok sikert kívánok a cég egész csapatának munkájához!

 

J. M. (Franciaország)


Meg szeretném köszönni a munkáját. Kivételes munkavégzésük elvárásaimon felüli eredményt hozott számomra. Lakásom kiadását 50 Euróval több bevétellel intézték, valamint a magas közös költség fizetésének terhét is levették a vállamról. A jövőben még aktívabban szeretnék Önökkel együtt részt venni a lakásaim kezelésében , és remélhetőleg hamarosan újra lesz alkalmam Budapestre látogatni.Ismét szeretném megköszönni az üzlet sikeres lebonyolítását.

C.M. (London, Egyesült Királyság)


Tisztelt Bradley Edwards Kft., Bár a személyes tapasztalatom az ingatlanközvetítőket illetően viszonylag kicsinek mondható (ez a harmadik lakásom), de számomra megnyugtató volt a közös munkánk során, hogy a kérdéseimre mindig gyors és precíz válaszok érkeztek. Szeretném ezúton is megköszönni a közös munkát és a sok segítséget amit nyújtottak, hogy minél hamarabb lezárhassuk az adásvételt. Közvetett tapasztalataim (ismerősök, média) alapján a hazai ingatlanközvetítő szakma enyhén fogalmazva is meglehetősen nagy szórást mutat, ad adott szolgáltatások színvonalát illetően, így külön öröm volt a Bradley&Edwards-sal kapcsolatos pozitív tapasztalatom. Bár az adásvétel során én a vevő voltam, mégsem éreztem azt, hogy hátrányt szenvednék annak ellenére, hogy az eladó fizeti a közvetítői jutalékot. Remélem, hogy a jövőben, ha sor kerülne rá, fogunk még együtt dolgozni és azt mindenképpen megígérhetem, hogy bátran fogom ajánlani a céget az ismeretségi körömben, illetve ha valaki a véleményemet kérdezi, ugyanezeket fogom tolmácsolni felé is. Köszönök minden segítséget és hadd kívánjak ezúton is Boldog Új Évet,

D.A. (Budapest, Hungary)


Nem könnyű ezer kilométer távolságban élő ingatlan-befektetőnek lenni, ezért nagy szükségünk van az ilyen szakemberekre. Budapesti ügynökeinkként Önök rengeteg idegeskedést spórolnak meg nekünk.

P.H. (Kent, Egyesült Királyság)


Öröm volt Önökkel dolgozni, lenyűgöző, milyen gyorsan válaszolják meg az e-mailjeimet.

S. S. (Datchet Berks, Egyesült Királyság)


 

Önök remek szakemberek, segítségükkel minden helyzetet sikeresen megoldottunk.

R. V., (Valencia, Spanyolország)


 

Jó napot kívánok!Ezúton megerősítem, hogy megkaptam az utalást és szeretném megköszönni Önnek és az egész Bradley, Edwards csapatnak az együtt töltött időt, ami nagyon professzionális és kényelmes volt. Sok szerencsét kívánok Önöknek.
Üdvözlettel,

R.P. (Madrid, Spanyolország)


 

Köszönetünket fejezzük ki a folyamatos remek munkáért, amit Ön és a Bradley Edwards csapata nyújtott a lakásom karbantartási munkálatainak felügyelésével és a bérlők igényeinek kielégítésével kapcsolatban. Nagyon örültem, amikor a bérlő úgy döntött, hogy megújítja a bérleti szerződést. 7 éve vagyok a Bradley Edwards ügyfele, és le vagyok nyűgözve színvonalas szolgáltatásaiktól. Jó szívvel ajánlom a Bradley Edwardsot más budapesti lakástulajdonosnak is.

C. T. (Dorchester, Egyesült Királyság)


 

Tisztelt Cím!
Szeretném megköszönni Önnek és a B&E csapatának a tájékoztatást. Ez nagyon érdekes számunkra. Segít közel maradni és magyar szakemberektől értesülni a helyzetről. Még egyszer, nagyon köszönöm.

J.A. ( Galícia, Spanyolország)


 

Tisztelt Cím! A Bradley, Edwards and Associates immár több éve kezeli budapesti lakásunkat, és csak dicsérni tudom szolgáltatásaikat. Mindig nagyon hatékonyan dolgoznak, és rendkívül segítőkészek. Ingatlankezelőnk mindig azonnal válaszol a leveleinkre, és nagyon hasznos tanácsokkal is szolgál.
Mindenképpen csak ajánlani tudom őket.

A. C. (Hertfordshire, Egyesült Királyság)


 

Tisztelt Cím! Habár a piac nehéz helyzetben van, Ön remekül dolgozik. Köszönöm és ezek csodálatos hírek. Az igazság az, hogy már egy éve az Önök cégével dolgozom és ez volt életem legjobb döntése.
Baráti üdvözlettel,

R.F.D. (Madrid, Spanyolország)


 

Néhány évvel ezelőtt vásároltam Budapesten egy stúdiólakást, amit egy ingatlanközvetítő cégen keresztül adtunk bérbe. Idővel viszont egyre elégedetlenebb lettem a szolgáltatásukkal. A legfontosabb, hogy egyáltalán nem bíztam bennük. Előfordult, hogy követhetetlen vagy hibás pénzügyi jelentéseket készítettek, és a maguk javára alakították a dolgokat; gyakorlatilag megloptak. Végül a Bradley, Edwardsra váltottam, és csak ajánlani tudom őket. Ügyesen szereznek bérlőket, és jók a kapcsolattartásban. Kimutatásaik érthetőek, követhetőek, munkatársaik nagyon segítőkészek. Mivel a lakásom egy másik földrészen van, különösen fontos, hogy megbízhatok bennük. Csak ajánlani tudom őket.

J. S., (Croydon, Egyesült Királyság)


 

Tisztelt Cím! Mindenkinek jó szívvel ajánlom a Bradley, Edwards ingatlankezelő céget magyarországi lakása számára. Évekkel ezelőtt mentem át a Bradley, Edwardshoz. A korábbi ingatlankezelő cég, a Txxxr Management teljesen rosszul kezelte a lakásomat, ezért kénytelen voltam személyesen Budapestre utazni, hogy rendezzem az ügyeket. Nehéz idők járnak az ingatlanpiacon, ezért elengedhetetlen, hogy az ingatlankezelő cég teljes mértékben a tulajdonos érdekeit képviselje. A Bradley, Edwards ennek maximálisan eleget tesz.
Üdvözlettel,

S. D. (Carlow, Írország)


Hálásan köszönöm erőfeszítésüket, amit a lakásaim adásvételével és kivitelezésével kapcsolatban tettek.  Szolgáltatásuk udvarias, hatékony és profi. Az egyik legfontosabb dolognak a jó kommunikációt tartom, ezért nagyon tetszett, hogy mindig naprakészen informáltak arról, hogy hol tartanak az egyes folyamatok. Sok befektető számára nehézséget jelent a lakás bérbeadása, gyakran nehéznek, bonyolultnak és kiábrándítónak tartják ezt a folyamatot. A Bradley, Edwardsnál ez teljesen másképp volt. Saját magam és kollégáim nevében is mondhatom, hogy örömmel ajánljuk Önöket most és a továbbiakban bármikor.
Még egyszer köszönjük a remek munkát.
Üdvözlettel,

J. M. (Ashbourne, Egyesült Királyság)


 

Ezúton szeretném hálámat kifejezni a Sun Palace-ban lévő E-4-4 lakás adásvételében nyújtott segítségükért.
Üdvözlettel,

A. O. (Kildare, Írország)


 

Önök egy csodálatos cég. Még el sem küldtem az emailt és már meg is kaptam a választ.
Köszönöm! Üdvözlettel:

C.F. (Barcelona, Spanyolország)


 

Tisztelt Cím!
2009. májusban az exkluzív budapesti Avenue Gradens projektben lévő lakásom vásárlásakor a Bradley, Edwardsot bíztam meg az ingatlankezeléssel. A lakást jelenleg a Spanyol Nagykövetség egyik, Budapesten dolgozó diplomatája bérli. A bérbeadással kapcsolatban a Bradley, Edwards intéz mindent: a bérbeadást, a bérleti díj és rezsi beszedését, különböző technikai problémák megoldását. Mivel nem Magyarországon élek, ingatlanbefektetésem kezelését illetően mindenben számíthatok a Bradley, Edwardsra, beleértve a bérbeadásból származó bevételem maximalizálását is. Cégük egy követhető táblázatban összefoglalta a költségek ütemezését, a bérleti díj negyedévenként érkezik a bankszámlámra. Elmondhatom, hogy van egy elkötelezett ingatlankezelőm, aki alaposan ismeri a lakást, és a benne lévő befektetésemmel is teljesen tisztában van. Bátran ajánlom a Bradley, Edwards and Associates-et minden lakossági ingatlannal rendelkező befektetőnek, aki profi ingatlankezelési szolgáltatást keres.
Üdvözlettel,

S. K. (Amsterdam, Hollandia)


 

Nagyon hálásak vagyunk az ügyintézésekért.
Üdvözletünket küldjük és kellemes nyarat kívánunk.

J.M.D.H. (Barcelona, Spanyolország)


 

Ezúton szeretném megköszönni munkájukat. Valóban minden az ígéreteknek megfelelően történt. Valódi profik, tökéletes ügyfélkiszolgálás. Négy különböző kontinensen dolgoztam már, és elmondhatom, hogy ilyen színvonalas szolgáltatást manapság nehéz találni. Tisztelettel,

Z. S. (Istanbul, Törökország)


 

Először is, hadd mondjam el, hogy TELJESEN EGYETÉRTEK a csatolt dokumentummal és a közmŰ elszámolással és az adatokat teljes mértékben helyesnek találom. Köszönöm a magyarázatot és az Ön munkáját. Nagyon fontos, hogy a dolgok helyesen legyenek elvégezve. Gratulálok, barátom.
Üdvözlettel:

J.A.P.G. ( Bilbao, Spanyolország)


 

Az Elműnél és a Díjbeszedőnél végzett ügyintézését KÍVÁLÓNAK, FANTASZTIKUSNAK találom! Köszönöm az intézkedéseket és hogy meghatározta, hogy kinek mi a felelőssége.
Köszönöm az intézkedéseit.

J.A.P.G. (Bilbao, Spanyolország)


 

Köszönöm a segítségét és az erőfeszítéseit, amik kétség kívül a mi érdekeinekt szolgálják. Baráti üdvözlettel,

J.A.L.S. ( Madrid, Spanyolország)


 

Köszönjük a folyamatos információnyújtást. Elismerésünk a személyes ügyfélkiszolgálásukért!
Üdvözlettel,

M. B. (Beaumont, Dublin, Írország)


 

Hálásan köszönjük, hogy múlt csütörtökön eljöttek értünk a Hotel Continental Zarába, és elvittek minket megtekinteni a lakást. Megnyugtató volt látni, hogy a bérlők és a cica is jól érzik magukat, és a lakás is jó állapotban van. Aileen és én nagyon jól éreztük magunkat Budapesten, de az utazás fénypontja az volt, hogy találkozhattunk Önökkel. Remélem, lesz még alkalmunk találkozni a közeljövőben.
Minden jót, kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk.
Baráti üdvözlettel

A.R., (Ceredigion, Egyesült Királyság)


 

Vertek már át, és raboltak már ki. A leckét megtanultuk, és várjuk, hogy Önökkel dolgozhassunk. Köszönjük állandó segítségüket és támogatásukat.
Baráti üdvözlettel,

P.H. (Petts Wood, Kent)


 

Ügyfélkiszolgálásuk lenyűgöző.
Üdvözlettel,

R. R. (Surrey, Egyesült Királyság)


 

Köszönöm levelüket. Nagyszerű tanácsaiknak köszönhetően mindig nagyon jó partnernek bizonyultak. Nagyon örülök, hogy CE talált egy potenciális bérlőt. Hálás köszönet a remek kapcsolattartásért és a tanácsaikért.Hálás köszönet a remek kapcsolattartásért és a tanácsaikért. Igazán remélem, hogy hamarosan sikerül kiadni a lakást. Köszönettel és üdvözlettel,

J. M. (Egyesült Királyság)


 

Nagyszerű hírek! Hosszú idő óta az első jó hír. Most azonnal nyitok is egy üveg pezsgőt, hogy igyak a szerencsénkre és a remek munkájukra!

M. W. (Co. Mayo, Írország)


 

TKöszönettel tartozom Önnek az adásvétel sikeres lebonyolításáért. A Bradley, Edwards 2010 óta kezeli a Fő utca 19. szám alatti lakásomat. 2004-ben vásároltam ingatlanbefektetésemet. Kezdetben a bérleti díjból származó bevételem stabil volt, viszont 2008-ban az albérletpiac összeomlott, és a lakás egy évig üresen állt. 2010-ben kerestem fel a Bradley, Edwardsot, akik reálisan felvázolták a helyzetet. Hatékonynak, becsületesnek és kommunikatívnak találtam őket, megnyugtató volt a tudat, hogy a budapesti lakásom igazi szakemberek kezében van.  Amikor idén eladtam a lakást, ahelyett, hogy rábeszéltek volna egy gyors üzletkötésre, azt tanácsolták, hogy várjam meg a jelenlegi körülmények között elérhető legjobb árat. Mindenkinek jó szívvel ajánlom a Bradley, Edwardsnál Robert Becket és csapatát.
Üdvözlettel,

B. C. (Dublin, Írország)


 

Nagyon elégedettek vagyunk a Bradley, Edwards and Associates szolgáltatásával, főként azzal, hogy mindig hatékonyan kezelték kéréseinket. Az új típusú jelentéseiket is nagyon jónak találjuk, sokkal követhetőbbek, és általában véve jobbak, mint a régiek. Jó ötletnek tartjuk, hogy a kimutatáshoz csatolják a számlamásolatokat is.

S. F. (Hertpordshire, Egyesült Királyság)


 

Mostanában zárult le a Sun Palace komplexumban található E202 számú lakásunk adásvétele. A Bradley, Edwards ingatlankezelési és ingatlan-eladási szolgáltatásait is igénybe vettük. Hatékonyságuk és kommunikációjuk hibátlan. Továbbá ajánlottak számunkra egy budapesti jogi tanácsadót, akit megbíztunk az adásvétellel kapcsolatos jogi ügyek kezelésével. Hihetetlen hatékonyan jártak el ebben is, és folyamatosan informáltak minket a fejleményekről. Véleményünk szerint a Bradley, Edwards a legjobb eladási árat alkudta ki számunkra, amiért köszönettel tartozunk nekik. Mindenkinek bátran ajánljuk a Bradley, Edwards ingatlankezelési- és eladási szolgáltatásait.
Üdvözlettel,

G. O. (Dublin, Írország)


 

Phil és én nagyon elégedettek vagyunk azzal, hogy Önöket bíztuk meg a C65 és a C78 számú lakások eladásával. Újra szeretnénk megköszönni a Bradley, Edwards szolgáltatásait.
Üdvözlettel,

J. W. (Dunnington, York)


 

...Annette és én bizton állíthatjuk, hogy Önök remekül kézben tartják az ingatlanunkkal kapcsolatos ügyeket, munkájukkal teljesen meg vagyunk elégedve.
Üdvözlettel,

B. R. (Kent, Egyesült Királyság)


 

Ezúton szeretnénk megköszönni segítségüket és a kapcsolattartást, ami sokkal színvonalasabb, mint amit a régi ingatlankezelő cégünk nyújtott. Nagyon hálásak vagyunk ezért. Munkájuk igazán nagy segítséget jelent a magyarul nem tudók számára. Egyelőre fogalmam sincs, mihez kezdjünk a bútorokkal, talán egy rászoruló, vagy egy jótékonysági szervezet hasznát tudná venni.
Üdvözlettel,

G. O., (Dublin, Írország)


 

Ezúton értesítem Önöket, hogy megkaptuk a banki utalást. Szeretnénk megköszönni az Ön és a Bradley, Edwardsnál dolgozók munkáját, és részletekre is kiterjedő figyelmüket, valamint azt, hogy az adásvétel teljes ideje alatt tájékoztattak minket a fejleményekről.
Köszönettel,

G. O. (Dublin, Írország)


 

Hálás vagyok a profizmusért, amit a Bradley, Edwards munkája során nyújt.

P. W. (Co. Mayo, Írország)


 

Tisztelt Bradley, Edwards!
Meg szeretném köszönni a rendkívüli segítőkészségüket, kommunikációjukat és rugalmasságukat. Öröm volt Önöknél a lakáskeresés.
Üdvözlettel,

Sz.B. (Budapest, Magyarország)


 

Nagyon eredményes volt a mai találkozó. Köszönet a segítségért és a tanácsokért, amivel végig támogattak minket. A Bradley Edwards szokásához híven teljesen önálló és profi szolgáltatást nyújtott. Remélhetőleg ez a fejlesztés segítségünkre lesz, hogy a jövőben sikerrel járjunk a bérbeadást illetően. Még egyszer köszönöm.

F. M. (Dublin, Írország)


 

Ezúton szeretnék köszönetet mondani az új típusú kimutatásért. Örömünkre szolgál, hogy a Bradley, Edwards szolgáltatásai kibővítette ezzel… Tulajdonosként rendkívül értékesnek tartom ezt az információt. Remélem, hogy a jövőben még több időszaki jelentést olvashatok majd.
Baráti üdvözlettel,

G.R. (Egyesült Királyság)


 

Maga nagyon kedves! Ajánlani fogom a Céget, ha valaki Spanyolországban szeretne valamit venni vagy kiadni Budapesten.
Üdvözlettel,

A.P. ( Madrid, Spanyolország)


 

…Hálásan köszönöm segítségüket, ügyfélkiszolgálásuk nagyon kedves. A jövőben is ajánlani fogom szolgáltatásaikat a diákoknak.
Üdvözlettel,

P. H.(Sarina, Ontario)


 

…Nagyon örülünk, hogy egy ilyen jó és megbízható, ingatlan-bérbeadással foglalkozó céget találtunk.
Baráti üdvözlettel,

M. G. (Dublin, Írország)


 

Még egyszer hálás köszönet az erőfeszítéseikért. Profizmusuk és színvonalas szolgáltatásaik lenyűgöztek, a továbbiakban is mindenképpen Önöket fogom keresni.
Baráti üdvözlettel,

T.A. (USA)


 

Köszönjük szépen gyors válaszukat, nagyra értékelem, hogy közvetlenül tudok Önökkel beszélni, ahelyett, hogy magam böngészném végig weboldalukat.
Még egyszer köszönöm a segítségüket, hamarosan jelentkezni fogok.
Üdvözlettel,

P. H. (Sarina, Ontario)


 

2004-ben vásároltam egy új és egy használt lakást Budapesten. Az ingatlanpiac viszont nem úgy alakult, ahogy vártuk. Mindenestre szerencsém volt, hogy a Bradley, Edwardsot bíztam meg mindkét ingatlan kezelésével. A nehéz piaci feltételek ellenére lakásaim 90%-ban bérbe voltak adva. Azzal az ingatlanközvetítő céggel, amelyiktől a lakásokat vásároltam 2004-ben, nem voltak jó tapasztalataim. Nagyon megnyugtató, hogy a Bradley, Edward részéről viszont következetességet és megbízhatóságot tapasztaltam, ami különösen fontos számomra, tekintve, hogy csak kétévente tudok Magyarországra utazni. Kérem, értesítsen, hogy ez így működik-e. Örülnék, ha ránézne a testvéreim lakására, több mint 6 hónapja áll üresen, a költségek pedig magasak. Esetleg alacsonyabb bérleti díjat kellene kérniük?
Üdv,

B. M. (Westmeath, Írország)


 

Tisztelt Hölgyem/Uram!
Már évek óta vagyok a Bradley Edwards and Associates ügyfele. Két budapesti lakásom kezelését ők végzik; az egyik egy egyszobás lakás a 13. kerületben, ami jelenleg egy éves időtartamra kiadó, a másik pedig egy kétszobás lakás a 7. kerületben, amiben éppen a konyha renoválását szervezik, és a berendezéseket szerzik be. Tapasztalataim szerint a cég munkatársai nagyon segítőkészek, rendszeresen tájékoztatnak a lakásaimról. Sajnos a kedvezőtlen piaci feltételek miatt egyik lakást sem tudtam eladni, de a Bradley, Edwards a bérbeadással kapcsolatban rendkívül szakszerűen járt el.  Az egyik lakásban például egy nagyon körülményes bérlő lakott. A cég be tudta hajtani a bérleti díj hátralékot, kiköltöztette a bérlőt, kitakaríttatta a lakást és új zárakat szereltetett fel, ráadásul új bérlőt is talált, akivel egy éves bérleti szerződést kötöttünk. Amikor tavaly Budapesten jártam, volt szerencsém találkozni a Bradley, Edwards ingatlankezelői munkatársaival a belvárosi irodájukban. Ekkor lehetőségem volt megbizonyosodni a cég létjogosultságáról, és megismertem az arcokat, akikkel addig e-maileztem. Tanácsaik nagyon hasznosak, könyvelésük és ügyintézésük pontos, valamint rendszeresen jól átlátható kimutatást is kapok tőlük. Az egyszobás lakást önállóan próbáltam berendezni. Végül viszont a Bradley, Edwards beszállítói egy rendkívül előnyös ajánlatot adtak, a lakás megtekintésekor pedig nem csalódtam, nagyon elégedett voltam a munka színvonalával. A lakásban minden megvolt ahhoz, hogy ott tartózkodjunk egy hétig, nem sokkal azután pedig sikerült is bérbe adni. Bátran ajánlom a Bradley, Edwardsot budapesti ingatlanok kezelésének céljából.
Üdvözlettel,

J. M. (Belfast, Írország)


 

Tisztelt Cím!
Jelen referencialevelet a Bradley, Edwards and Associates ingatlaneladással és bérbeadással foglalkozó cég szolgáltatásairól állítom ki. Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy szakértelmük, ismereteik és ügyfélkiszolgálásuk mennyire színvonalasak. Ami a két, Budapest IV. kerületében lévő lakásom kezelését illeti, teljes mértékben megbízom bennük. Mivel angol állampolgár vagyok, a több ezer kilométeres távolság miatt szükségem van egy ilyen kiemelkedő ingatlankezelő cég segítségére és szolgáltatásaira. Sajnos, 2007-2008 körül nagyon drágán vásároltam meg az akkor kivitelezés alatt álló ingatlanomat. A bérleti díjak ezzel szemben nagyon alacsonyak, míg a finanszírozási költségek magasak a jelzáloghitel és az LTV-ráta miatt. Mindenesetre nagyon drága tanulópénz volt. Bízom a Bradley, Edwardsban, mert mindent könnyedén megoldanak, éleslátásúak, és ami a legfontosabb: őszinték velem. Miután eljöttem a Txxxr ingatlankezelőtől, az Önök cége lett a megmentőm; szervezettség, kompetencia jellemzi munkájukat. Megnyugtató érzés, hogy az Önök kezében van a lakásom.

C. I. (Surrey, Egyesült Királyság) 

   
   

 

KEZDŐOLDAL | CÉGÜNKRŐL | INGATLANKEZELÉS | INGATLAN ELADÁS | INGATLAN BÉRLÉS | KAPCSOLAT

Minden jog fenntartva! Copyright © 2014 - 2015 Bradley & Edwards Associates Ltd.
Created  by: ZONE IT SOLUTIONS